lunes, 29 de septiembre de 2014


NEWSLETTER SETEMBRE 2014

3000€ DE SUPORT AL PROJECTE HOPE, GRÀCIES A TU!



Apreciats socis/es i amics/es de Indian Sunrises,

Aquest mes de Setembre de 2014 s´ha complert dos anys de col.laboració entre la nostra entitat, Indian Sunrises i la ONGD Sonrisas de Bombay.

Aquest any 2014 s´ha caracteritzat per les nostres nombroses visites al Projecte HOPE, d´oncologia pediàtrica d´aquesta ONGD, a Mumbai, on hem pogut conèixer personalment alguns dels seus beneficiaris i les seves famílies.

Poder conèixer de tant a prop a aquests petits herois, la lluita dels seus pares i familiars i l´important paper d´aquest Projecte, per tal que aquesta lluita sigui victoriosa, ens referma la convicció i determinació de seguir donant -hi suport.
 
La nostra aportació, d´aquest 2014, ha sigut de 3000€. Aquests diners es destinaran a donar el suport mèdic necessari, amb el qual no compta el Holy Spirit Hospital (HSH), per a 10 beneficiaris, així com, el 
finançament d'un dia de convivència entre beneficiaris i familiars.
 
Indian Sunrises vol donar-te les gràcies pel teu suport i confiança. Sense tu aquests quatre anys de solidaritat i de lluita per a la salut dels nens i nenes desfavorits, de la ciutat de Mumbai, no seria possible. MOLTES GRÀCIES I FELICITATS! Els nostres èxits són els teus èxits!
 


Recordem la crònica de les nostres últimes visites al Projecte HOPE!









                               Coneix el Projecte HOPE de Sonrisas de Bombay amb el nostre còmic!






No hay comentarios:

Publicar un comentario