martes, 8 de octubre de 2013

SOPAR SOLIDARI  A BENEFICI DE SONRISAS DE BOMBAY A SABADELL:







Les entitats sabadellenques, Associació Solidaria Anantapur, Indian Sunrises i l´establiment Mumbai Store, totes tres,  entitats col·laboradores de la ONGD Sonrisas de Bombay, ens hem unit per organitzar un SOPAR SOLIDARI,  a la nostra ciutat, que ajudarà a finançar el projecte HOPE d´aquesta ONGD.


 









Què és Sonrisas de Bombay?

Sonrisas de Bombay és una ONGD que centra la seva acció en la lluita pacífica contra les desigualtats i pels Drets Humans, en els barris de barraques, slums (barris de barraques), de Bombai(Índia).

Treballen amb les comunitats més desfavorides d’aquesta ciutat i mitjançant la cooperació al desenvolupament  generen canvis estructurals i una transformació social cap a l’autosuficiència, la igualtat d’oportunitats i sense lloc per a la pobresa. L’educació, la salut i el desenvolupament socioeconòmic són el marc principal d’actuació dels seus projectes. També impulsen campanyes i accions de denúncia, sensibilització i d’educació per al desenvolupament, amb l’objectiu de donar a conèixer alhora que denunciar les vulneracions de drets i l’exclusió que milions de persones pateixen en aquesta ciutat.

Aposten per enfocar la seva feina a la zona d’Andheri (E), precisament a l’àrea on s’ubica la seva oficina a Bombai, per tal de maximitzar resultats i recursos. Promovent la participació de les comunitats, amb les quals treballem en totes i cada una de les fases dels projectes, mitjançant les comissions de beneficiaris i beneficiàries.

Ja fa vuit anys que el periodista i escriptor Jaume Sanllorente va fundar l’ONGD. En aquest temps el projecte ha crescut i s’ha consolidat, i ha esdevingut un projecte compartit per estructures professionals i de voluntariat compromeses. En aquests anys, més de 4.000 persones s’han beneficiat dels projectes que es poden dur a terme gràcies al suport dels seus socis i sòcies col·laboradors, de donants i altres empreses col·laboradores.


El projecte HOPE

Aquest és un projecte d’oncologia pediàtrica que té per objectiu el compliment del quart Objectiu del Mil·lenni (reduir la mortalitat infantil), facilitant l’accés dels nens i nenes, de les comunitats més desafavorides de Bombai, afectats pel càncer, a serveis i costosos tractaments d’oncologia i a activitats de suport psicosocial per ells i les seves famílies.
HOPE, que porta en funcionament des de l’any 2010, va comptar al 2012 amb 12 nenes i 35 nens beneficiats pel projecte i un total de 47 famílies. La contrapart amb la que treballen és l’Hospital Holy Spirit. Enguany el projecte preveu una inversió de 31.240,22€.

El Sopar Solidari per Sonrisas de Bombay:


Es durà a terme a la sala Picasso del Gran Hotel Verdi de Sabadell (Avda Francesc Macià 62) el Divendres 25 d´Octubre 2013 a les 21h.

Comptarem amb la presència del Fundador de Sonrisas de Bombay, l´escriptor i periodista, Jaume Sanllorente,  encarregat de donar el punt de sortida a aquesta vetllada solidaria amb una petita xerrada, conjuntament amb l´Encarregada del Departament de Sensibilització de Sonrisas de Bombay a l’Índia (Mumbai Smiles), Natasha Rolston

Tots dos ens donaran el seu testimoni, de primera mà, de la tasca d´aquesta ONGD a Bombai, així com, ens ajudaran a entendre la importància de l´existència de projectes com HOPE en aquesta ciutat. Tots aquells que ho desitgin, també,  podran endur-se el llibre, “Somriures de Bombai, el viatge que va canviar el meu destí”, amb una dedicatòria personalitzada del seu escriptor, que podreu trobar a la venta en el estand informatiu col.locat a l´ entrada de la sala.

Els organitzadors d´aquest Sopar Solidari hem fet un gran esforç per fer d´aquest esdeveniment una proposta interessant que faci d´aquesta nit una experiència solidaria molt especial...

Això serà gràcies a la col.laboració, totalment desinteressada, dels artistes que s´han sumat a la causa regalant-nos les següents actuacions:

·         Centre Asana-AC de Bollywood: era impossible no comptar amb les danses, dels membres d´aquest Centre Cultural de l´Índia de Sabadell, tant estimats i coneguts a la nostra ciutat. Les seves danses de Bollywood són sempre la millor manera de transportar-nos a l´Índia, despertant els nostres sentits i emocions.

·         Mònica Guech: Cantant i compositora, filla de pare anglès i mare Catalana. Amb només 14 anys comença a compondre les seves pròpies cançons. L´any 2012 és seleccionada per formar part de la primera edició del programa “La Voz”. Les seves cançons, una fusió artística de Soul, Pop i R&B i la seva bonica i potent veu transmeten la seva energia desbordant, que sense cap dubte contagiarà a tots als assistents.

·         Albert Bello & Oriol Saña-Experiment: Original proposta d´aquest Quintet de “jazz manouche” amb cinc instruments de corda. El seu virtuosisme dalt de l’escenari durà als assistents a viure una experiència musical difícil de trobar en el panorama de jazz actual. L´Albert i l´Oriol són sinònim d’improvisació en estat pur, energia positiva, alegria i diversió.


La ciutat de Sabadell ha demostrat la seva solidaritat participant en el Sorteig Benèfic que es durà a terme durant el Sopar. L´Albert Refugi Arestiu, l´Escola Illa de Sabadell, la Botiga VOM-FASS, El Museu de la Confitura de Torrent, El Club de Tennis de Sabadell, la Bloggera Alma Obregón, l´artista local “Les cosetes de Dudu”, el pilot Marc Gené, l´esportista de muntanya Kilian Jornet i l’emblemàtic restaurant sabadellenc Can Feu, s´han unit per fer, d´aquest Sorteig Benèfic,  una bona oportunitat  per tots aquells que vulguin seguir col·laborant amb el Projecte HOPE i optar a guanyar premis de qualitat!


El preu del menú serà de 35€ pels adults i 29€ pels infants.


Podeu comprar les vostres entrades fent una transferència bancària al cc de CatalunyaCaixa: 2013 - 1570 - 29 - 0200353808 indicant el vostre nom i cognoms i DNI fins al 17 d`Octubre 2013.         (donacions a la Fila 0 al mateix cc. Indicar-ho).


També podreu comprar les entrades, a partir del 26 de Juliol i fins el 17 d´Octubre als següents establiments de Sabadell:

·         Centre Asana. C/Sant Cugat, 120

·         Mumbai Store. C/ Calderon,38

·  Gran Hotel Verdi. Recepció, matins,  preguntar per Esther Martín. Avda. Francesc Macià, 62

Podeu seguir totes les novetats del Sopar Solidari per Sonrisas de Bombay a través del nostre grup del facebook: https://www.facebook.com/groups/399574716821905/


Per qualsevol consulta o informació podeu contactar-nos:

·         al telèfon : 930014484 (horari comercial)
·         Mail: frunfraus@yahoo.es


Tots els diners recaptats en aquest esdeveniment solidari aniran destinats íntegrament al projecte HOPE d´oncologia pediàtrica de la ONGD Sonrisas de Bombay. La teva participació donarà esperança als nens i nenes, afectats de càncer, dels Slums de la ciutat de Bombai. GRÀCIES!


No hay comentarios:

Publicar un comentario