lunes, 15 de abril de 2013



Us convidem a visitar l´exposició de Sonrisas de Bombay, a la Biblioteca Vapor Badia de Sabadell (c/ Tres Creus, 127-129), amb el nom : TENIM GARANTITS ELS NOSTRES DRETS? LA LLUITA PELS DRETS HUMANS DES DE SONRISAS DE BOMBAY. Un interesant recorregut per la història, reptes i futur dels Drets Humans i una introducció als tres àmbits d´actuació, de la ONGD Sonrisas de Bombay, Educació, Salut i desenvolupament Socioeconòmic, com a eina per a la lluita contra la pobresa, una ferma aposta contra la vulneració dels Drets Humans més fonamentals.

Del 17 d´Abril al 3 de Maig a la Biblioteca Vapor Badia de Sabadell http://ca.sabadell.cat/bims/p/vbhome_cat.asp, coneix una mica millor la història de la creació de la Carta Internacional de Drets Humans, un ideal que xoca amb la realitat de milions de persones que, tant en països pobres com en països desenvolupats, veuen vulnerats els seus Drets. Sonrisas de Bombay treballa des del 2005 per a que les comunitats més desfavorides, de la ciutat de Mumbai,  tinguin accés als drets humans bàsics, i pel foment de la igualtat de drets, la participació, l´associació, el compromís i la sostenibilitat.

D´altra banda, Indian Sunrises, organitza el 19 d´Abril,  a les 17h de la tarda, una visita de l´exposició guiada per a famílies. Vine amb els teus fills i participa a l´activitat que la nostra entitat ofereix per a ells. Aprofita aquesta oportunitat per parlar als teus nens i nenes dels Drets del infants!
Els nens i nenes que participin en aquesta xerrada, informal, sobre els Drets dels Infants, podran participar i dicidir una activitat que es presentarà, durant la xerrada inaugural del 30 d´Abril, a càrrec de,  Jose Mansilla, responsable del departament de projectes de la ONGD Sonrisas de Bombay.

Indian Sunrises, juntament amb l´Associació Solidaria Anantapur, representarem a la ONGD, Sonrisas de Bombay, a la parada de Sant Jordi, al centre de Sabadell. Roses solidaries fetes per les dones del projecte SEED d´aquesta ONGD i la Fundació Auxilia. Te n´anirem informant!

Gràcies !

No hay comentarios:

Publicar un comentario